Qui som?

SUMCO és una empresa amb una llarga trajectòria al sector de la construcció, que s’ha anat forjant al llarg de gairebé 50 anys sent referent en matèria de distribució i venda de materials per a la construcció. La zona d’influència és primordialment a la comarca del Garraf. Un dels actius de l’empresa és la formació i la preparació personal, un pilar més per transmetre tots els coneixements als nostres clients. La formació dels nostres venedors, en qualsevol novetat, es trasllada també a la formació dels clients especialitzats, perquè no només coneguin el producte, sinó que el puguin veure, tocar i valorar.

La innovació constant es converteix en la fórmula per evolucionar. Una innovació que s’aplica tant al funcionament intern de l’empresa, com al producte, lligat sempre a la qualitat, la primera premissa per poder oferir al client el millor del mercat.

Volem contribuir al benestar dels clients oferint-los un servei personalitzat, atent i adequat a les necessitats de cadascú. Per aquest motiu, oferim una varietat de materials per poder escollir. Entre ells es poden trobar sanitaris, mobles de bany i jardí, paviments, revestiments, parquet, gespa artificial, barbacoes, adobs, etc.

El sentit comú, la confiança, l’experiència i la il·lusió són els valors que caracteritzen l’empresa familiar, valors que potencien encarar el futur amb ganes de millora constant.

Construcció - Reformes (Magatzem - Ferreteria)

El nostre magatzem disposa d’11 mil m2 d’extensió i més de 2 mil referències actives amb materials bàsics dedicats a la construcció i la reforma. Compta amb zones de càrrega i descàrrega dedicades als nostres clients i a l’organització de l’operativa logística amb camions propis que abasteixen principalment a la zona del Garraf.

El material per a la construcció es complementa amb una ferreteria professional de 1.500 m2 amb màquines, eines i complements necessaris fonamentalment al sector construcció.

Som el distribuïdor oficial de PLADUR a la zona del Garraf, oferint les certificacions de tot el sistema constructiu d’envans secs del fabricant líder nacional.

Acabats - Interiors (Expo)

La nostra botiga especialitzada en paviments i revestiments ofereix una àmplia oferta de ceràmica de tots els estils amb molts models en estoc per entrega ràpida. Ja són més de 40 anys d’aliança amb PORCELANOSA, marca líder mundial en creació i fabricació de ceràmica i complements decoratius. També us oferim parquet i altres solucions. Som especialistes al món del bany: mobiliari estàndard o fet a mida, tots els complements necessaris, mampares, plats de dutxa, radiadors, elements sanitaris i aixetes.

Acabats Exteriors - Jardineria

Oferim molt més!

Per a la confecció i decoració dels espais exteriors assessorem sobre els materials necessaris per condicionar parcs, jardins i terrasses, pedres naturals, travesses de fusta, gespa artificial, perfils, tanques… i també terres i adobs en petit i gran format per la cura de les plantes.

Pel tractament de piscines, oferim productes naturals i químics, sorra de sílice, vidre filtrant, sal, clors i algicides en format senzill i també industrial.

Scroll to Top